Et horoskop gir oss et dypsindig innblikk i vårt eget liv. Horoskopet beskriver både veien og målet. Talenter, kvaliteter, muligheter og utfordringer både på jobb og privat beskrives i detalj. Det finnes forskjellige typer tolkninger av horoskop, som fødselshoroskopet og årshoroskopet.

Vanligvis oppsøker vi en astrolog for å få tolket vårt fødsels-horoskop og dette er normalt et fornuftig sted å starte. Fødsels-horoskopet vil være relevant hele livet, mens et års-horoskop fokuserer på de tema som er særlig aktuelle i det året som går fra bursdag til bursdag. Innsikten i relasjoner til barn, partner, overordnede og andre kan styrkes gjennom parhoroskop. Et astrokart viser hvor i verden du kan utfolde deg på dine forskjellige talenter. For alle horoskopene gjelder at vi trenger din fødselsdato, fødested og helst ditt nøyaktige fødselsklokkeslett. Dette får du på sykehuset, Byarkivet eller Medisinsk fødselsregister, tlf. 53204043.

Ønsker du en tolkning tar du kontakt på telefon 22494951 (08-22), eller sender mail ved å trykke på kontakt oss, slik at vi kan avtale tid og sted. Tolkningen skjer i Hospitsveien 1C, 0789 Oslo, eller over telefon. I begge tilfeller blir den spilt inn på et MP3 lydspor du kan laste rett ned fra nettet, slik at du også kan høre på den i ro og fred hjemme. En tolkning av horoskop tar normalt 1 time og koster 1500 kroner. Dette inkluderer en artikkel om ditt stjernetegn og en doktorgrad om intuisjon hvis ønskelig (pdf). Jeg trenger vanligvis noen dager til å forberede tolkningen. Skulle det være uoppklarte spørsmål i etterkant er det bare hyggelig med en gratis oppfølgings-samtale på telefon. De fleste lærerne ved skolen gjør alle typer tolkninger.

 

Vennlig hilsen fra Gisle Henden

 

 

Horoskop

 

 

 

 

ASTROLOGISKOLEN HERKULES AS 
Hospitsveien 1C  0789 Oslo  Tlf 22494951 - 99726470