Astrologi konferanse 2022

Mange er nysgjerrige på astrologi, kabbala, teosofi, og annen esoterikk og tidløs visdom. Vi gleder oss til å treffe kunnskapsrike og erfarne foredrags-holdere og deltagere som deler denne interessen. Velkommen til en lærerik opplevelse 1-3. juli.

Konferansen vil ha et innhold som passer for både nybegynnere og videregående studenter. Vi starter dagene med meditasjon, yoga eller eurytmi. På kvelden blir det sosialt samvær og middag for alle som har tid og lyst. Konferansen ble arrangert første gang i 2018. Planen er at dette skal bli en årlig tradisjon. Vi har vært mellom 40 og 50 deltagere. Bli med!

 

 

PRAKTISKE FORHOLD:

 

Tid: Fredag 1. til søndag 3. juli 2022.

Sted: Rudolf Steiner Høyskolen i Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo. Ti minutter å gå fra Majorstua. Se kart her.

Informasjon: www.astrologi.no www.kabbala.no og skolens Facebook.

Deltageravgift: Hele konferansen 2500,- ekskl. mat. Dagspass 1000,-

Studiemateriell: Vi lager video av de fleste fordragene. Dette er inkludert for de som deltar på hele konferansen og ettersendes elektronisk.

Lunsj: Ved tilstrekkelig interesse serverer Krishnas Cuisine vegetarisk lunsj. Kiwi matbutikk rett over gaten.

Gi beskjed om du ønsker å kjøpe lunsj ved påmelding. De tar kun kontant eller Vipps. Pris 120 kroner.

Middag fredag: Vi spiser på Herregårdskroen som ligger i Frognerparken ved vannet. Adressen er Frognerveien 67. Se kart her.

Middag lørdag: Vi spiser på Jaipur som ligger i Karl Johans gate 18C ved Egertorget. Rett ved Stortinget T-banestasjon.  

Bindende påmelding til: Gisle Henden ved å trykke her eller tlf. 22 49 49 51. Ingen refusjon ved avmelding.

Påmeldingsfrist: 15. juni. Etteranmeldelse er mulig, så lenge det er ledige plasser.

Vi tar forbehold om endringer. Dette blir publisert her på www.astrologi.no

 

 

PROGRAMMET 2021

 

Tid  Fredag 2. juli Lørdag 3. juli Søndag 4. juli
       
0900-0945   Felles meditasjon Eurytmi
1000-1200   Astrid Frogner Eskild Bakken 
1200-1330 Registrering Lunsj Lunsj
1330-1500 Gisle Henden Daniele Reistad Birgit Lurås 
1530-1700 Jan Erik Wiklund  Geir Høistad  Workshop 
1800-2200 Felles middag Felles middag Felles middag
       

 

 

 FOREDRAGSHOLDERE SOM DELTOK I 2021 OG SOM HAR DELTATT PÅ SKOLENS KONFERANSE TIDLIGERE.

 

 

Kenneth Sørensen Astrologi konferanse

  

KENNETH SØRENSEN er psykoterapeut, forfatter og daglig leder i JivaYou.com. Han har en MA i Psykosyntese fra Universitetet i East London og har skrevet flere bøker, herunder Psykosyntesens sjel – veien til frihet, nærvær og power. Han har lang erfaring med esoterisk astrologi og i boken Integral Meditasjon gir Sørensen en levende og personlig beskrivelse av teosofiens lære om de syv stråler og hvordan de definerer vår eksistens og evolusjon. Meditasjon er en kunstart fordi ethvert menneske, basert på sine forutsetninger, må finne sin egen individuelle måte å meditere på. Han har gjennom ti år arbeidet som pedagogisk konsulent i sosialpsykiatrien, hvor han i samarbeid med psykiatribrukere skapte Nordens største brukertidsskrift. Han har undervist i ledelse og meditasjon ved blant annet sosialpsykiatriske institusjoner, Novo Nordisk, LEGO, NCC, Business Danmark og SEB Pensjon. www.kennethsorensen.dk

 

FOREDRAG 2019: ÅRETS UTVIKLINGSREISE GJENNOM DE 12 TEGN

Solens gang gjennom de 12 tegn aktiverer en rekke energifelt i den kollektive bevissthet. Disse kan vi utnytte i vår personlige og spirituelle utvikling. Det er med andre ord tidspunkt på året, hvor det er lettere og mer gunstig å utvikle mot, disiplin, sensitivitet, motivasjon etc. Når vi lærer å leve i samklang med de astrologiske sykluser og den psykologiske værmelding, fungerer vi som en intelligent hjernecelle i samarbeid med den større planetariske bevissthet. Foredraget vil gjennomgå de tolv stjernetegns eksoteriske og esoteriske innflytelse. Vi ser spesielt på hvordan sjelens og personlighetens stråler blir stimulert. Her vil solen være en særlig viktig faktor.

 

FELLES MEDITASJON 2019: SOLENS HJERTE OG JUPITER

Alle levende vesener er en unik og bevist celle i solsystemets økosystem, med hver sin type energi og spesifikke formål. Det er astrologiens viktigste oppgave å veilede mennesker i nettopp dette. Denne felles meditasjon på solens hjerte og planeten Jupiter vil åpne opp kanalen inn til vårt eget hjerte og til solengelen. Det vil bidra til at vi kan leve i samklang med solsystemet.

 

 

 

Andreas Bjørndal Astrologi og Kabbala

  

ANDREAS N. BJØRNDAL er Homeopat NAN MNHL MSc, Akupunktør og undervisnings-rektor ved Norsk Akademi for Naturmedisin. Ved siden av å arbeide som terapeut i snart 40 år har han også jobbet politisk og faglig som leder av Norske, Europeiske og Internasjonale homeopatiforbund. Han har forelest internasjonalt om alternativ-medisin, homeopati, arketyper, astrologi, kabbalah og egyptologi. Han underviser ved Herkules Kabbala skole. Hvordan vi danner og bruker symboler til å formidle mening er en rød tråd i Bjørndals arbeider. Han har dyp innsikt i våre esoteriske røtter og formidler en forståelse av dette som kan ha nytteverdi for mennesker i dag. Bjørndal er flasket opp på astrologi gjennom sin mor som er astrolog. Han har utviklet verktøy for terapeuter basert på prinsippene som legges til grunn i astrologi og kabbala. Han er kjent som en inspirerende foreleser med evne til å gjøre kompliserte emner lett å forstå. Hjemmeside: www.holonity.com

 

FOREDRAG 2019: ASTROLOGI OG MEDISIN

De fleste leger var også astrologer for bare få hundre år siden. Andreas N. Bjørndal vil belyse hvordan astrologisk kunnskap ble og kan legges til grunn både for diagnose og behandling. Elementer, kvaliteter, polariteter, planeter, aspekter, midtpunkter og tegn har alt vært brukt til å klassifisere og forstå kroppen og dens sykdommer. Medisinske retninger som unani, ayurveda, antroposofisk medisin, akupunktur, urtemedisin og homeopati bruker elementer fra astrologien også i dag. Astrologien er en gratis nøkkel til en medisinsk kompetanse mange astrologer ikke er klar over at de har. Denne kunnskap kan brukes til å gi enda bedre tolkninger av horoskopet. 

 

WORKSHOP 2019: ASTROLOGI OG MEDISIN

Her skal vi benytte de teknikker som ble presentert i foredraget så vi kan bruke dem i vårt virke som astrologer og veiledere. Denne workshop går både fredag og lørdag.

 

 

 

Gisle Henden

  

GISLE HENDEN er grunnlegger av Astrologiskolen Herkules og Herkules Kabbala skole. Han har praksis som astrolog fra 1988. Satt ni år i styret for Norsk Astrologisk Forening. Hadde ansvaret for astrologiundervisningen ved Folkeuniversitetet i syv år. Skrev doktorgrad om rasjonalitet og intuisjon hos norske toppledere. Har undervist i strategisk ledelse på BI i mange år og jobbet som konsulent for en rekke private og offentlige virksomheter. Underviser i klassisk og esoterisk astrologi, filosofi, kabbala og teosofi. Har skrevet åtte lærebøker og gitt ut mer enn tusen lydspor og videoer i disse emner. Faglig bakgrunn: MBM og dr. oecon i strategi og ledelse fra BI. MA i statsvitenskap og cand. philol. med hovedfag i filosofi fra Universitetet i Oslo. MSE og PHDE i esoterisk astrologi og filosofi fra Seven Ray University. Er også utdannet fra Den Esoteriske Astrologiskolen, Den Nordiske Astrologiskolen, som Hospitant ved Statens Kunst og Håndverkskole og med Befalsutdanning fra Hæren. Har aktiv idrettsbakgrunn og har organisert flere ekspedisjoner til Himalaya. Hjemmesider: www.astrologi.no og www.kabbala.no og www.teosofi.no og www.intuisjon.com

 

FOREDRAG 2021: JUPITER

Astrologer jobber normalt med forståelse av Jupiter i et eksoterisk perspektiv. I dette foredraget skal vi inkludere også det esoteriske perspektiv. Jupiter er nært knyttet til kjærlighet og visdom, samt til hjertechakraet. I mange tilfeller ser vi imidlertid at folk dør når Jupiter kommer i transitt over solen. Hva kommer dette av?

 

WORKSHOP 2021: JUPITER

Vi skal jobbe med Jupiter i horoskopene våre. Herunder Jupiter i transitt, direksjon og local space.

 

 FELLES MEDITASJON 2021: KREPSEN

 Solen vil være i krepsen og i konjunksjon med Sirius under konferansen. Meditasjonen vil fokusere på krepsens tegn og hva det handler om.

 

 

Astrolog Inger Kirstine Straume

   

INGER KIRSTINE HARTWIG har formell utdannelse som astrolog fra Faculty of Astrological Studies i Oxford, fra Morya Federation og fra Astrologiskolen Herkules, som esoterisk astrolog. Hun har profesjonell erfaring som astrolog fra 2004. I 2017 ble hun ferdig utdannet lærer innen Mindfulness Based Stress Reduction fra NTNU og IMA. Inger Kirstine er cand.polit. med pedagogisk seminar fra Universitetet i Bergen. Hun har siden 2004 jobbet med veiledning av grupper og enkeltpersoner, både i det offentlige og som selvstendig nærings-drivende. Fokus har vært på hvordan vi kan finne frem til en forståelse for egne ressurser og hvordan disse kan brukes på en god måte. Hjemmeside: www.veilederverksted.no

 

FOREDRAG 2019: MÅNEN I HOROSKOPTOLKNING

Månen, Solen og Ascendanten utgjør tilsammen et fundament i tolkningen av et fødselshoroskop. Gjennom disse får vi innsikt i tre grunnleggende livsområder. Ascendanten belyser hvordan sjelen kan bli stadig tydeligere gjennom hele livet. Solen viser hvordan personligheten kan styrkes, og hvordan en sterk og klar personlighet kan gi rom for sjelen. Månen forteller oss hvor vi kommer fra og hva vi tar med oss inn i dette livet. Månen i hus, tegn og aspekt kan si noe om våre talent og ferdigheter. Den kan beskrive vår kapasitet til og behov for å gi og ta imot omsorg. Samtidig lærer vi i esoterisk astrologi at Månen er sjelens fengsel og noe vi skal vokse vekk fra. Hvordan skal vi forstå dette, og hvordan kan vi bruke vår kunnskap på en fruktbar måte i tolkninger? I foredraget kommer vi også innom Månens faser, den progressive Månen, verdighetene, og det terapeutiske perspektiv på Månen.

 

WORKSHOP 2019: MÅNEN I HOROSKOPTOLKNING

Med utgangspunkt i foredraget skal vi lage en interaktiv workshop. Avhengig av tiden vi har og størrelsen på gruppen så tolker vi den enkeltes måneposisjon. Denne workshop går kun lørdag.

 

 

 

Astrolog Jan Erik Wiklund

  

JAN ERIK WIKLUND vokste opp i Spania og flyttet til Norge i 2001. Mor var astrolog og teosof, så esoteriske tradisjoner kom inn med mors-melken. Har vært student ved Arcane School siden slutten av 90-tallet. Har studert Psykosyntese og tar nå Esoterisk Healing utdannelse. Utenom dette har han studert og jobbet med multimedia og data. Jan Erik er opptatt av å forstå astrologiens fundament og essens, hvordan og hvorfor det virker. Er opptatt av å forene de forskjellige teknikker og astrologiske metoder og har utviklet et system for finne vår stråle-struktur. Driver ellers med yoga og meditasjon. Drev tidligere senteret FLYT i Bergen sammen med sin ekspartner. Jan Erik bor i Oslo. Hjemmeside www.indre-visdom.com.

 

FOREDRAG 2021: MERKUR OG DEN FJERDE STRÅLEN

Det er syv grunnleggende energier bak alle former vi ser rundt oss. Vi vil i dette foredrag gi et innblikk i strålenes verden av energi og bevissthet. I mennesket finner vi at de syv stråler definerer vårt fysiske legeme, våre følelser, tankelivet, personligheten og sjelen. Vi skal se spesifikt på den fjerde strålen for harmoni gjennom konflikt og hvordan den virker inn i våre delpersonligheter og og i selv-terapi. Herunder konflikt på ulike plan, dvs. fysisk, følelesemessig og mentalt. Merkur og månen spiller viktige roller, sammen med de planeter vi har i tyr, skorpion og skyttens tegn. I tillegg vil opposisjoner i horoskopet kunne si noe om hvilke konflikter som blir særlig sentrale i vår indre alkymi.

 

WORKSHOP 2021: FJERDE STRÅLE I DITT HOROSKOP

Vi skal jobbe med den enkeltes stråler og benytte de teknikker som ble presentert i foredraget. En stråle analyse er en måte å bli kjent med seg selv og de energier som styrer våre liv. Gjennom ulike spørsmål og meditasjon kan vi antyde hvilken rolle den fjerde strålen spiller i i våre liv. Med dyp selv-innsikt kan vi avsløre om den virker i våre følelser, i personligheten eller gjennom sjelen.

 

 

 

BirgitLursKonferanse

 

BIRGIT LURÅS har vært leder i Norsk Astrologisk Forening og redaktør i Astrologisk Forum. Hun har praksis som astrolog fra 1986 og har i årenes løp utført astrologiske oppdrag for TV, radio, aviser og ukeblader. Hun har skrevet artikler og holdt foredrag om astrologi i foreninger og på konferanser i inn og utland. Har vitnemål fra astrologikurs godkjent av Kirke- og undervisnings-departementet. Er utdannet faglærer innen ernæring, helse og miljø. Hun har studert jus og psykologi ved Universitetet i Oslo og har arbeidet i Forbrukerrådets opplysningsavdeling og i skolen.

 

FOREDRAG 2021: HOROSKOPTOLKNING MED TRANSITTER

Fødselshoroskopet er utgangspunkt for vårt liv i den fysiske verden, men vi kan ikke utrette alt planetene forteller om samtidig. Transitter og direksjoner indikererer når viktige begivenheter i våre liv vil finne sted. Vi skal se på eksempler som viser hva som kan skje når tunge transitter kommer på besøk i vårt fødselshoroskop. Alt har sin tid. Erfaring tilsier at transitter har stor betydning. Birgit skal ikke ha workshop.

 

 

 

astrid frogner

 

 

 

 

 

 

ASTRID FROGNER er utdannet astrolog fra Den Nordiske Astrologiskolen hvor hun har undervist siden 1992. Hun har arbeidet med astrologi siden midten av 80-tallet. Astrid er utdannet cand.mag. med fagene psykologi, sosialantropologi og lærerskole. Hun er særlig opptatt av arketypene som vi også møter i myter og eventyr. Hun er utdannet psykosynteseterapeut, psykosynteseinstruktør og parterapeut innen Creative Couple work. I tillegg til å ha tolkninger, og terapi sesjoner for par og enkelt individer, har hun undervist hun ved Psykosyntese Insitutet i Gøteborg. Etterhvert havnet prioriteringen på parterapi i tillegg til astrologiske tolkninger.

 

FOREDRAG 2021: PARHOROSKOP 

Hvorfor blir forhold ofte så krevende? Kan astrologi hjelpe oss å finne veien gjennom utfordringene? Par horoskop viser oss begges kart. Det gir et energetisk bilde på hver av partene, iboende forventninger og mulighet til å avdekke hva som settes i gang når vi møtes. Kant har videreutviklet det som står i Talmud: Vi ser ikke tingene slik de er, vi ser dem som vi er. Målet må være å se klarere og forholde seg mer reelt til hverandre.

 

WORKSHOP 2021: PARHOROSKOP

Vi skal jobbe med den enkeltes horoskop og benytte de teknikker som ble presentert i foredraget. Det blir anledning til å belyse våre relasjoner og på den måten forstå hvordan vi kan skape gode relasjoner.

 

 

 

EskildBakkenPrivat 

 

 

 

 

 

ESKILD NARUM BAKKEN er sivilarkitekt og universitetslektor ved NTNU. Han har også utdannelse innen filosofisk estetikk, kunsthistorie, psykologi, medisin, akupunktur og kinesiologi. Bakken har drevet 2 akupunkturklinikker i 10 år, og bruker kinesisk astrologi og feng shui - kinesisk arkitekturteori i diagnostikk og pasientbehandling. Han driver i dag praksis med kinesisk astrologi, feng shui analyse og arkitekturprosjektering. Omfattende foredragsvirksomhet. Styremedlem i Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon NNH.

 

FOREDRAG 2021: KINESISK ASTROLOGI OG FENG SHUI

Vi skal se på grunnprinsipper i kinesisk astrologi og forbindelser til vestlig astrologi. Herunder grunnprinsipper i feng shui som er det fysiske miljøets astrologi. 

 

WORKSHOP 2021:

Praktisk anvendelse av kinesisk astrologi i helse og terapi.

 

 

 

GeirH

 

 

 

 

 

 

GEIR HØISTAD er siviløkonom og høyskolelærer. Autodidakt astrolog tilbake til 80-tallet. Allerede den gang drev han egen virksomhet med horoskoper og konsultasjoner. Astrologifokuset måtte på 90-tallet vike for en vær som måtte ta gründerånden sin helt ut, før det ble astrologisk comeback i 2003. Han ble da en del av astrologimiljøet Stjerneringen rundt Thomas Beck og Steinar Skjervø. Var så heldig å få arve Thomas Beck sitt bibliotek etter hans bortgang i 2008. Ved siden av konsultasjoner har han gjort en del hobbyforskning innen astrologifaget og skrevet artikler for Astrologisk Forum, der noen av resultatene er gjengitt. Geir innstiller sine konsultasjoner på individets livssyklus og livsoppgaver, og forklarer hvordan vi kan utnytte horoskopet og transittene til å forstå, og lettere akseptere, hvordan og hvorfor livet herjer og smiler som det gjør.

 

FOREDRAG 2021: PLUTO

Pluto knyttes ofte til traumer med konsekvenser. Traumer kan være lett å forstå på et individuelt nivå. Det vil si hvordan ytre påvirkninger gir oss mental og fysisk skade. I dette foredraget skal vi også se på Pluto på samfunnsnivå. Hva har Pluto gjennom Steinbukken gitt oss av nye erfaringer? Geir skal ikke ha workshop.

 

 

 

Marit Helleberg

   

MARIT HELLEBERG er utdannet jurist og jobber i forsikringsbransjen. Hun har gjennomført alle fire år ved Astrologiskolen Herkules og har studert astrologi og teosofi ved Morya Federation. Yoga har hun praktisert i mange år. I 2019 ledet Marit oss gjennom 45 minutter med enkel klassisk yoga på morgenen. Ingen erfaring med yoga var nødvendig for å delta. Ta med en matte eller et pledd.

 

KLASSISK YOGA

Yoga er en flere tusen år gammel indisk filosofi og treningsform som består av en systematisk beskrivelse av teknikker og metoder for å oppnå en sterk og smidig kropp og et balansert og rolig sinn. Det er en treningsform som har som mål gi balanse både fysisk og psykisk. De tidlige yogiene mente at gjennom en sterk og smidig kropp var det lettere å få en tilstand av konsentrasjon og ro i sinnet. Har man et rolig sinn vil man også få en god fysisk og mental helse – man blir sterk, frisk og i kontakt med seg selv og sine omgivelser. Noen teknikker og øvelser er enkle, mens andre er mer avanserte og krever års erfaring. Klassisk yoga er en yogaform som arbeider med alle deler av kroppen, pusten og sinnet.

 

 

 

 

DanieleReistadWeb

 

DANIELE REISTAD er utdannet astrolog fra Astrologiskolen Herkules, med både grunnstudiet og profesjonsstudiet, og har arbeidet med antroposofi i mange år. Hun har også en mastergrad i spansk språk og latinamerikastudier fra Universitetet i Bergen samt et fireårig studium i bevegelseskunsten eurytmi. Hun er lærer ved steinerskolen og driver en egen astrologisk praksis. Hun forbinder astrologi og eurytmi i en øvelsesvei for sjelelig utvikling som hun kaller Lær å danse horoskopet ditt. Dessuten er hun spesielt interessert i geosentrisk astronomi og astrologi for lærere, foreldre og barn. Hun er Vannmann med Månen i Krepsen og Steinbukk ascendant. Du kan kontakte henne her: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller via hjemmesiden: www.livsrytme.no.

 

FOREDRAG 2021: INKARNASJONSAKSEN I HOROSKOPET

Solen og zodiakens tolv tegn representerer tolv typer bevissthet og lys. Disse kommer til uttrykk som tolv sjelelige kvaliteter eller arketyper. Solens gang gjennom årstidene kan knyttes til det kardinale kors og de fire himmelretninger. Vi skal se på de tre forskjellige zodiakene. Den tropiske, den sideriske og opp mot fiksstjernene for å forstå inkarnasjonsaksen kreps-steinbukk. Krepsen er zodiakens port inn i det inkarnerte liv. Steinbukken er porten som fører inn i det spirituelle liv. Vi kan komme nærmere livets mysterium ved å forstå samspillet mellom herskerne av steinbukk og kreps. Månen som det indre barnet og Saturn som den indre læremester.

 

WORKSHOP 2021:

Vi skal jobbe med deltagernes horoskop og se på inkarnasjonsaksen i horoskopet. Hvor har du steinbukk og kreps? Har du planeter i disse tegn? Hvor står Saturn og månen? Med denne tilnærmingen kan vi kanskje nærme oss en bedre forståelse for vår egen inkarnasjon. 

 

 

EURYTMI

I eurytmien finnes bevegelser for alle dyrekretstegn og de klassiske planetene. Hver av dem har en tilhørende konsonant eller vokal som sin egen stemme. Vi varmer opp med noen planetringdanser, som f. eks. Mars, Venus, Måne eller Jupiter. Så lærer vi noen av de grunnleggende bevegelsene for stjernetegn og planeter. Disse kan man øve på individuelt og inkludere i sin daglige meditasjonspraksis hjemme. Vi avslutter med en bevegelsesmeditasjon som virker harmoniserende ved transitter. Eurytmi-timen er på søndag.

 

 

WORKSHOP 2021

I 2021 vil Astrid Frogner, Jan Erik Wiklund, Daniele Reistad, Eskild Bakken og Gisle Henden holde workshop på søndag fra klokken 1530 til 1700. Deltagerne må velge en workshop.

 

 

PANELDEBATT 2019

Hvordan vil Norge og verden for øvrig utvikle seg fremover det neste året og i et litt lenger perspektiv? Med utgangspunkt i Norges horoskop, astrologien, teosofien og den esoteriske lære, skal vi prøve å svare på disse spørsmål. I panelet sitter foredragsholdere. Det vil bli god anledning til å stille spørsmål.

Vi beveger oss nå fra fiskenes til vannmannens tidsalder, hvor den 6. stråle er på vei ut og den 7. stråle på vei inn. Vi kommer fra den 4. atlantiske rotrase hvor det astrale og følelsesmessige liv var i fokus. Menneskeheten er nå i den 5. rotrase hvor det mentale liv skal utvikles, og vi sikter mot den 6. rotrase hvor intuisjonen kommer sterkere på banen. Mot denne bakgrunn kan aktuelle temaer være:

 

  • Det grønne skiftet og energipolitikk
  • Ny teknologi og arbeidsmarkedet
  • Sosiokulturelle forhold og endringer i det politiske landskap
  • Rentenivå og delingsøkonomi
  • Makt-balansen i verden, krig og fred.
  • Utvidet bevissthet og religionens rolle.

 

 

  TheFuture

 

 

BOKSALG OG BYTTE

Vi vil legge til rette for at alle som ønsker å selge og bytte bøker og tidsskrifter mm. får mulighet til dette. Ta med dine gamle og bytt de inn i noen du ikke har lest før. Alle deltagere er også velkommen til å legge frem informasjon om produkter, kurs og andre tjenester de tilbyr. Astrologiskolen Herkules selger bøker og webinar-serier som er nærmere presentert her.

 

 

KAFE MED VEGETARMAT

 

Ved tilstrekkelig interesse blir det et kafetilbud. Krishnas Cuisine skal lage maten. Det er en vegetarrestaurant med inspirasjon fra India. Restauranten ble etablert i 1992, og følger Hare Krishnas retningslinjer for mat og drikke. Lunsjen vil bestå av gryterett, ris, siderett, papadam og chutney. Pris 120 kr. Alternativt kan man kjøpe suppe med ris eller papadam. Pris 90 kr. Kun kontant betaling eller Vipps. Hjemmeside: www.krishnas-cuisine.no. Gi beskjed ved påmelding om du skal benytte deg av dette tilbudet.

 

Vegetarmat 

 

OVERNATTING

 

Det finnes en lang rekke gode og rimelige overnattingsmuligheter i umiddelbar nærhet til konferansen. T-bane og trikk stopper like ved, så det vil også være lett å bo lenger unna.

Hotell Gyldenløve: https://www.thonhotels.no/hoteller/norge/oslo/thon-hotel-gyldenlove/

Cochs Pensjonat: https://www.cochspensjonat.no/

Ellingsens Pensjonat: http://www.ellingsenspensjonat.no/

Sta. Katarinahjemmet: http://katarinahjemmet.katolsk.no/index.php/gjest/

Haraldsheim Vandrerhjem: http://haraldsheim.no/

Bogstad camping: http://bogstadcamping.no/

Airbnb: https://www.airbnb.no/

 

 

Velkommen!

 

 

KONFERANSEN HOLDES PÅ RUDOLF STEINERHØYSKOLEN I OSLO

 

Astrologi konferanse på Rudolf Steinerhøyskolen i Oslo

 

 

Θ  ASTROLOGISKOLEN HERKULES AS 
Hospitsveien 1C 0789 Oslo  Tlf 22494951